E-books

MENUPLAN | FOODLIST

Ben je er klaar voor?

Ervaar de impact van onze Keto Menuplannen op je gezondheid en welzijn.

Onze gebruikers rapporteren verbeterde energieniveaus, gewichtsverlies en een algeheel beter gevoel.

Keto Kickstart

VOOR HAAR

Dit 8-weken Keto Menuplan, speciaal ontworpen voor vrouwen, is jouw complete gids voor een gezonde transformatie. Met alles wat je nodig hebt in één handig E-book, maken wij jouw reis naar succes eenvoudiger en smakelijker!

Bonus: als lid krijg je 6 maanden toegang tot alle VIP-content, community en het receptenarchief!

Keto Kickstart

VOOR HEM

Dit 8-weken Keto Menuplan, speciaal ontworpen voor mannen, is jouw complete gids voor een gezonde transformatie. Met alles wat je nodig hebt in één handig E-book, maken wij jouw reis naar succes eenvoudiger en smakelijker!

Bonus: als lid krijg je 6 maanden toegang tot alle VIP-content, community en het receptenarchief!

Keto FoodList

JOUW LEIDRAAD!

Een ‘must-have’ voor iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een ketogeen dieet.

Dit E-book biedt een lijst van keto-vriendelijke voedingsmiddelen, waaronder eiwitten, groenten, fruit, noten en zaden, zuivelproducten, vetten en oliën, en dranken. Dit maakt het gemakkelijker om gezonde en gevarieerde maaltijden te plannen.

Ik geloof dat gezondheid een combinatie is van een goede
Lifestyle | Beweging | Mindset | Voeding

Kristel Smets

wat onze leden zeggen

REVIEWS

Uitstekend
Gebaseerd op 2 recensies
Romy Smets
Romy Smets
2024-04-20
Ik heb in balans met Kristel ontdekt via de podcasts op spotify. Ik vind de informatie heel waardevol en informatief. Ik heb ondertussen ook het meal plan aangekocht op de site en al een paar gerechten uitgeprobeerd, was geslaagd! ;)
Jonas Van Eeckhout
Jonas Van Eeckhout
2024-04-20
In Balans met Kristel heeft ervoor gezorgd dat ik meer kennis en handvaten heb gekregen op vlak van voeding. De bron van informatie die wordt geboden is zeer transparant en extensief, zo krijg je een ruim aanbod aan ontbijt, lunch en avondmaaltijden maar ook tussendoortjes. Ik wil Kristel ook heel hard bedanken om me te begeleiden in de wereld van de ketogene levensstijl, dit bracht andere soort perspectieven voor mij aan zodat ik een consistenter en gezonder voedingspatroon kan handhaven.