start vandaag

Keto Kickstart Succesplan voor Haar

Jouw persoonlijk plan

EEN 8-WEKEN KETO MENUPLAN

Start vandaag een inspirerende reis naar een gezonder en slanker jij met ‘Keto Kickstart voor Haar’, samengesteld door gezondheidscoach Kristel Smets. Deze gids, vol met heerlijke, eenvoudige ketogene recepten zoals ‘Bullet Proof Coffee’ en ‘Zalm Roll-Up’, benut de kracht van ketogeen eten voor effectief afvallen. Geïnspireerd door Kristel’s eigen succes, toont dit plan hoe lekker en haalbaar een ketogeen dieet kan zijn. Sluit je aan bij de vrouwen die al fantastische resultaten hebben gezien met Keto Kickstart – begin vandaag jouw transformatie naar een energieker en slanker leven!

 

 • Energierijk Ontbijt: Start elke dag krachtig met recepten die je voorzien van langdurige energie tot de middag. Een ideale manier om je dag actief en productief te beginnen.
 • Snelle en Voedzame Lunch: Geniet van lunchrecepten die niet alleen heerlijk zijn, maar ook snel en gemakkelijk te bereiden.
 • Verzadigend Diner: Onze dinerrecepten zorgen ervoor dat je je avond voldaan en tevreden afsluit. Ze zijn eenvoudig te maken en combineren smaak met gemak.
 • Schuldvrije Traktaties: Tussendoor kun je genieten van ketovriendelijke snacks die passen binnen je dieet, zonder schuldgevoel.
 • FAQ: Voor je start, voorzien we je van essentiële informatie en antwoorden op veelgestelde vragen voor een zorgeloze ervaring.
 • Persoonlijk Plan + Wekelijkse Boodschappenlijst: Elke week krijg je een nauwkeurig samengesteld menu met een bijpassende boodschappenlijst, waardoor je precies weet wat je moet kopen en bereiden.

Geen zorgen

EENVOUD & SUCCES.

Het aanbod aan zoveel diëten kan overweldigend zijn… Onze aanpak is speciaal voor iedereen die zoekt naar een nieuwe, eenvoudige manier na de teleurstelling van eerdere diëten. Herken jij jezelf in onderstaand?

 

 • Onzeker of verward bij het kiezen van voeding ?
 • Droom je van een gezond en gebalanceerd leven maar weet je niet waar te beginnen ?
 • Werd je al geconfronteerd met hoge bloeddruk, hoge cholesterol of zelfs diabetes?
 • Heb je vaak last van gewrichtspijnen en ontstekingen en is bewegen pijnlijk?
 • Heb je last van humeurschommelingen en gebrek aan energie?
 • Heb je vaak eetbuien die tot frustraties lijden?
 • Al lang niet meer tevreden met jouw spiegelbeeld?

Ik geloof dat gezondheid een combinatie is van een goede
Lifestyle | Beweging | Mindset | Voeding

Kristel Smets

Wat je leert met dit plan

Ketogene Principes

Begrijp de basis van ketogeen eten en hoe het werkt.

Gezondheidsvoordelen

Ontdek hoe een ketogeen dieet kan bijdragen aan verbeteringen in aandoeningen zoals hoge bloeddruk, hoge cholesterol, overgewicht en het voorkomen of bestrijden van ontstekingen.

Gewichtsverlies

Ontdek hoe ketogeen eten kan leiden tot effectief gewichtsverlies.

Fysieke Gezondheid

Ervaar de positieve impact op je fysieke gezondheid en welzijn.

Geen nood, je staat er niet alleen voor!

Leer van de persoonlijke reis en successen van ervaren KetoCoach, Kristel Smets én van onze warme community!

"Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open! "

Na jarenlang diëten zonder resultaat was ik echt ten einde raad. Met het 8-weken KickStart plan ging er een hele nieuwe wereld voor mij open! Geen honger meer, meer energie – zelfs in de avond – en zo tevreden met wat ik in de spiegel zie! Dank u Kristel!

– Hilda Verbelen –

“ Geen calorieën meer tellen! ”

Heerlijk om geen calorieën meer te tellen! Nooit had ik durven dromen om na mijn menopauze zo’n resultaten te boeken. Zo fijn dit!

– Jolanda Spijker –

“ Super handig! ”

Ik twijfelde vroeger steeds wat ik nu wel of niet mocht eten. Sinds ik de voedingslijst heb weet ik dat er nog zoveel keuze is! Ik heb hem steeds bij de hand wanneer ik mijn boodschappenlijstje opstel. Super handig!

– Anneke Janssen –

Wat je ontvangt

Dit plan is meer dan alleen een reeks recepten; het is een uitgebreide gids voor een gezondere levensstijl door middel van ketogeen eten​​.

 

E-book 8-weken mealplan

Een volledig 8-weken menuplan, met instructies, boodschappenlijstjes en veelgestelde vragen. Genieten zonder zorgen!

Gepersonaliseerd Plan + Wekelijkse Boodschappenlijst

Elke week biedt een zorgvuldig samengesteld menu met bijbehorende boodschappenlijsten, zodat je precies weet wat en wanneer te bereiden.

FAQ

Voor je start, voorzien we je van essentiële informatie en antwoorden op veelgestelde vragen voor een zorgeloze ervaring.

Toegang tot onze besloten Facebook groep

Praat in alle discretie met lotgenoten in onze community via onze besloten FB groep of in het private Online Forum . Deel en lees persoonlijke successen, krijg tips & tricks! 

“Mijn ketogene levensstijl heeft allicht mijn leven gered. Het bracht mijn gezondheid en ADHD beter in balans.”

Kristel Smets

Hoe werkt het

6 DUIDELIJKE STAPPEN

WAT IS KETO

Keto is meer dan alleen een dieet, het is een levenswijze. Voordat je begint begrijp je best wat keto inhoudt. Een bondige uitleg vind je HIER

VOORBEREIDEN

Succes in dit programma begint met de juiste voorbereiding. Van ‘Lezen van de Richtlijnen’, ‘De keuken opruimen’ tot ‘Boodschappen doen’.

OP JOUW RITME

Elk lichaam reageert anders op veranderingen in het dieet, dat is normaal. De info hierover vind je in het plan.

MAALTIJDPLANNING

Het menuplan omvat elke week een gedetailleerd maaltijdplan met heerlijke en voedzame recepten. Deze maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld om je te helpen in ketose te blijven en te genieten van gevarieerde en smakelijke gerechten.

WEEKCHECK

Evalueer elke week je vooruitgang. Niet alleen fysiek maar ook hoe je jezelf voelt. Meet elke week de omtrek van buik-borst-billen op dezelfde plaats en weeg je. Hou dit bij op jouw gewenste manier en vergelijk na afronding van dit plan.

GENIET

Onthoud dat dit een reis is naar een gezondere jij. Geniet van de nieuwe smaken, de veranderingen in je lichaam en de positieve impact die het heeft op je algehele welzijn. Geniet van de vrijheid van nooit meer op dieet te moeten.

Transformeer Je Gezondheid

Ik ken jouw strijd

Net als jij stond ik voor een uitdagingen en kampte ik bovendien met hoge cholesterol en bloeddruk. De frustratie van mislukte diëten en onbevredigende resultaten ken ik maar al te goed.

Blijf genieten van het leven

Je hoeft smakelijk eten en drinken niet op te geven. Ontdek hoe je kunt blijven genieten terwijl je gezond blijft, zonder eindeloze diëten.

Eenvoud is de sleutel

Ben je het beu om ingewikkelde diëten te volgen? Onze menuplannen zijn ontworpen voor jouw drukke leven: makkelijk, snel en effectief.

Bewezen Resultaten

Mensen zoals jij hebben met mijn recepten ongelooflijke verbeteringen gezien: meer energie, minder ontstekingen, stabielere stemmingen en effectief gewichtsverlies.

Jij Bent de Volgende

Geïnspireerd door succesverhalen, is “InBalansMetKristel” jouw stap naar een gezondere toekomst. Als zij het kunnen, kun jij het ook!

Succes!

Kristel

Handig om te weten

Veelgestelde vragen

Wat houdt het "Keto Mealplan" in?

Het “8-weken Keto Kickstart” programma is een baanbrekend voedingsplan dat specifiek ontworpen is voor volwassenen die op zoek zijn naar een effectieve en plezierige manier om af te vallen en hun energie te verhogen. Dit unieke 8-weken durende keto-dieet focust op het stimuleren van de vetverbranding en het verminderen van moodswings, terwijl het ook helpt een plattere buik te bereiken.

Met dit plan krijg je toegang tot een breed scala aan heerlijke en eenvoudige recepten, waaronder Bullet Proof Coffee, Bacon Cheddar Eiersoesjes, Zalm Roll-Up, en nog veel meer. Elk recept is zorgvuldig samengesteld om niet alleen je smaakpapillen te verwennen, maar ook om je te voorzien van de juiste balans van voedingsstoffen.

Of je nu een beginnende of ervaren keto-volger bent, dit programma is flexibel en makkelijk te volgen. Het biedt voedzame maaltijden die je helpen bij het behalen van je gezondheids- en gewichtsverliesdoelen. Bovendien, met de opname van keto-vriendelijke traktaties zoals Mokka Fat Bombs en Pindanootboter Fat Bombs, is er altijd ruimte voor een smakelijke beloning.

Stap in de wereld van keto met het “8-weken Keto Kickstart” programma en ervaar een transformatie die niet alleen je lichaam, maar ook je levensstijl verandert. Start vandaag nog en ontdek hoe lekker en effectief keto kan zijn!

Is dit plan geschikt voor beginners?

Ja, het plan is ontworpen voor zowel beginners als ervaren keto-diëters. Het biedt eenvoudige, makkelijk te volgen recepten en tips om de overstap naar een ketogeen dieet soepel te laten verlopen.

Kan ik dit plan volgen als vegetariër?

Vervang Vlees met Vegetarische Eiwitbronnen:

Gebruik vegetarische eiwitbronnen zoals tofu, tempeh, seitan, en sommige soorten kaas. Deze kunnen dienen als vervangingen in recepten die vlees bevatten.

Focus op Keto-vriendelijke Groenten:

Veel groenten passen goed binnen een ketogeen dieet. Kies voor bladgroenten zoals spinazie en boerenkool, en andere koolhydraatarme groenten zoals bloemkool, broccoli, asperges en courgette.

Gebruik Keto-vriendelijke Vetbronnen:

Zorg ervoor dat je voldoende gezonde vetten binnenkrijgt. Dit kan door het toevoegen van avocado’s, olijfolie, kokosolie, noten en zaden aan je maaltijden.

Pas Recepten Aan:

Veel van de recepten in het plan kunnen worden aangepast door simpelweg het vlees weg te laten of te vervangen door een vegetarisch alternatief. Experimenteer met kruiden en specerijen om smaak toe te voegen.

Eieren en Zuivel:

Als je lacto-ovo-vegetariër bent, kun je eieren en zuivelproducten gebruiken als bronnen van vet en eiwit. Kies voor volle zuivelproducten zoals kaas, room, en Griekse yoghurt.

Supplementen Overwegen:

Afhankelijk van je voedingskeuzes, kan het nuttig zijn om bepaalde supplementen te overwegen, zoals B12 of omega-3, die voornamelijk in dierlijke producten voorkomen.

Creatief met Snacks:

Voor snacks, overweeg keto-vriendelijke opties zoals kaasblokjes, noten, zaden, olijven, of zelfgemaakte keto-energierepen.

Vermijd Koolhydraatrijke Vegetarische Producten:

Wees voorzichtig met vegetarische producten die vaak hoog in koolhydraten zijn, zoals bonen, linzen en de meeste vleesvervangers die op granen zijn gebaseerd.

Plan je Maaltijden:

Goede planning is essentieel, vooral in het begin, om ervoor te zorgen dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt en binnen de keto-macronutriëntverhoudingen blijft.

En specifieke voedingsvoorkeuren?

Mensen die om allerlei (religieuze) redenen bepaalde voedingskeuzes maken kunnen ook gebruik maken van ons menuplan!

Vervang bijvoorbeeld alle varkensvleesproducten door andere halal eiwitbronnen zoals kip, rundvlees, kalkoen, of vis. Voor extra variatie en om aan de eiwitbehoefte te voldoen, kun je plantaardige eiwitten zoals tofu of tempeh opnemen als je deze acceptabel vindt binnen je halal-dieet.

Elimineer varkensvlees en schaaldieren uit je dieet, aangezien deze niet koosjer zijn. Vervang ze door andere koosjere vleessoorten of vis.

Wat als ik diabetes heb?

Overleg met een Arts: Voordat je begint, is het essentieel om met een arts of een diëtist te overleggen. Zij kunnen beoordelen of het ketogene dieet geschikt is voor je specifieke gezondheidssituatie en medicatie.

Bloedsuikerspiegel Controle: Het ketogene dieet kan invloed hebben op de bloedsuikerspiegel en de behoefte aan medicatie, vooral bij insulinegebruikers. Regelmatige monitoring is cruciaal.

Aanpassing van Medicatie: Voor sommige diabetici kan het nodig zijn om de dosering van bloedsuikerverlagende medicijnen aan te passen om het risico op hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel) te vermijden.

Koolhydraatbeperking: Het keto-dieet is een koolhydraatarm dieet, wat voordelig kan zijn voor bloedsuikercontrole. Echter, dit betekent ook dat je nauwkeurig moet bijhouden hoeveel koolhydraten je consumeert.

Vermijden van Ketoacidose: Hoewel ketose een doel is van het keto-dieet, moeten diabetici voorzichtig zijn om diabetische ketoacidose te vermijden, een gevaarlijke aandoening die kan optreden wanneer het lichaam te veel ketonen produceert.

Voedingskwaliteit: Focus op het consumeren van voedzame, onbewerkte voedingsmiddelen en vermijd keto-“junkfood” dat rijk is aan vetten maar arm aan voedingsstoffen.

Geleidelijke Overgang: Als je besluit om met het keto-dieet te beginnen, doe dit dan geleidelijk om je lichaam tijd te geven om zich aan te passen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren.

Symptomen Waarnemen: Wees alert op symptomen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, of veranderingen in je zicht, die kunnen wijzen op problemen met je bloedsuiker.

Lange Termijn Overwegingen: Bespreek met je arts hoe je het dieet op lange termijn veilig kunt volgen, inclusief hoe je eventuele tekorten aan voedingsstoffen kunt voorkomen.

Levensstijlfactoren: Combineer het dieet met andere gezonde levensstijlkeuzes, zoals regelmatige lichaamsbeweging en het vermijden van stress.